1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

Question pb to re-patch rfactor special edition 2008

Discussion in 'rFactor' started by Oms, Dec 21, 2020.

  1. Oms

    Oms known as "Doc6dof"

    Joined:
    May 30, 2017
    Messages:
    87
    Location:
    France Colomiers
    Balance:
    207Coins
    Ratings:
    +36 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    Hello everybody,

    do you have an idea expalning my pb. 2 years ago, I played without pb on Rfactor special edition 2008. I try to play again, after having the game recently, with the same motion simulator, but I cannot patch the game (I have tried the 4 versions of patch). Thanks

    patch rfactor spe edit 2008.jpg patch rfactor spe edit 2008 next.jpg
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    16,281
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    118,642Coins
    Ratings:
    +9,461 / 46 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Does it patch if you run Game Manager as Admin, just in case it is a permissions issue, given the install directory?
  4. Oms

    Oms known as "Doc6dof"

    Joined:
    May 30, 2017
    Messages:
    87
    Location:
    France Colomiers
    Balance:
    207Coins
    Ratings:
    +36 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    Hello,
    yes it is the case.
    But in anycase this game is a little bit "old" in 2020 (& close to 2021...) so do not mind if I cannot relaunch it...
    have a good day in Australia...
    Patrick
    • Friendly Friendly x 1
  5. lysa elec

    lysa elec LYSA ELEC

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    170
    Balance:
    243Coins
    Ratings:
    +15 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    i have the same problem its a problem of administrator
  6. bester

    bester atomic

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    7
    Location:
    France
    Balance:
    - 66Coins
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Same problem here, after a game reinstall (rfactor2 on steam), cannot patch anymore..... (admin mode or not)

    Any idea ?

    (other games patch correctly)
  7. bester

    bester atomic

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    7
    Location:
    France
    Balance:
    - 66Coins
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    answer to myself, just Create a Plugins folder in Bin32 folder of the game . And repatch the game.
    • Informative Informative x 1
  8. Pojo

    Pojo Member Gold Contributor

    Joined:
    Mar 1, 2019
    Messages:
    35
    Balance:
    61Coins
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    I'm not able to get the game to patch at all, not matter what I try. Any ideas on what is causing problem, everything else patches fine.