1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

I need help on SMC3

Discussion in 'DIY Motion Simulator Building Q&A / FAQ' started by SteULM, Dec 6, 2021.

  1. SteULM

    SteULM Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2021
    Messages:
    116
    Occupation:
    Alla ricerca di cose nuove da imparare.
    Location:
    Italy
    Balance:
    2Coins
    Ratings:
    +66 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    you followed each step in the guide:
    https://www.xsimulator.net/communit...3dof-motor-driver-and-windows-utilities.4957/
    especially if you use IBT-2 the change to the SMC3.ino code as reported by noorbeast in this post:
    https://www.xsimulator.net/community/threads/problems-with-my-simulator.15382/#post-207320
    • Like Like x 1
  2. yaksnip

    yaksnip New Member

    Joined:
    Aug 1, 2012
    Messages:
    6
    Balance:
    - 47Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    ok thanks mate i will have a look got to go to work thanks
  3. yaksnip

    yaksnip New Member

    Joined:
    Aug 1, 2012
    Messages:
    6
    Balance:
    - 47Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    ok working now little bit of slipping with the tube on the shaft .l was setting up just one for testing but playing with motor 1 with the wiring for motor 2 silly me. all good now thanks for the help fellas
    • Like Like x 1