1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules
value1

GP Bikes Plugin 2.0.1.12

SimTools game plugin for GP Bikes

  1. Kass55

    Kass55 Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    64
    Occupation:
    PC support
    Location:
    UK
    Balance:
    251Coins
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK
    GPbikes error.jpg Here is screen print of error message I get from GPbikes ver. 15B
    I am running Windows 7 64 bit,
    with current .NET 4.7.2
    and latest SimTools 2.4

    I will try install GPbikes ver. 12 - Thanks for download link
  2. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,820
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    34,700Coins
    Ratings:
    +3,972 / 10 / -0
    Can't see much of the error.
    Please click Details next time so we can see the whole message.
    Thanks buddy!
    yobuddy
  3. Kass55

    Kass55 Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    64
    Occupation:
    PC support
    Location:
    UK
    Balance:
    251Coins
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK
    Well, look at the arrow beside details...
    You will see that I did click details and Microsoft only gives me this small window.
    It will not resize larger.
  4. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,820
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    34,700Coins
    Ratings:
    +3,972 / 10 / -0
    Roger, no worries then...
  5. stashy

    stashy New Member Gold Contributor

    Joined:
    Oct 13, 2017
    Messages:
    26
    Location:
    india
    Balance:
    - 24Coins
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN6
    hi will there be support for gp bikes 64?
    thanks
  6. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    175
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    245Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    +1