1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Confused with 2.0 Licenses

Discussion in 'SimTools DIY Version' started by DSSxSIM, Jan 9, 2017.

  1. Marco Annunziata

    Marco Annunziata New Member Gold Contributor

    Joined:
    Dec 2, 2019
    Messages:
    10
    Balance:
    106Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, Motion platform, 6DOF
    Thank you youbuddy
    Since I believe, and I hope, that my customers will be professionals or companies, I would to avoid the obligation to renew to my customer, actually I'm asking you because some of they already have pointed out to me this problem.
    I already sent this request by contact form but because I didn't received answer, maybe because technical problems, I'm communication thought the form, please PM me.
    Last edited by a moderator: Mar 15, 2020
  2. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,716
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    31,889Coins
    Ratings:
    +3,781 / 10 / -0
  3. rafael_design

    rafael_design Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    200
    Occupation:
    CGI Architectural Visualizations with Blender 3D
    Location:
    Brasil
    Balance:
    266Coins
    Ratings:
    +14 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino, Motion platform
    How long is it taking to get a diy key after ordering? I asked a few days ago and I haven't had an answer yet.
  4. RaceRay

    RaceRay Administrator Staff Member SimAxe Beta Tester

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    4,631
    Occupation:
    Self-employed | Web and application development
    Location:
    Hamburg, Germany
    Balance:
    24,720Coins
    Ratings:
    +1,485 / 10 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, SimAxe, SimforceGT
    • Like Like x 2
  5. rafael_design

    rafael_design Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    200
    Occupation:
    CGI Architectural Visualizations with Blender 3D
    Location:
    Brasil
    Balance:
    266Coins
    Ratings:
    +14 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino, Motion platform
    Hello RaceRay,
    How do I transfer my diy licence from one pc to another?
    And are hardware upgrades a problem? Like changing graphics card for instance. Asking because I want the licence in my newer pc, the one I use to work with blender 3d and I have a couple of external risers with gpus that I put and remove eventually.
    Thanks!
    Last edited: May 30, 2020
  6. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,745
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    108,972Coins
    Ratings:
    +8,896 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    You have a limited number of re-installs, so you can delete your existing install and re-install on the new machine, any issues have to be taken up on the SimTools site: https://simtools.us/contact-us/

    License re-registration will be required: https://www.xsimulator.net/community/threads/how-to-register-simtools-2-0.9720/

    The only hardware change that matters is a harddrive, others like GPU do not affect a SimTools license.
    • Informative Informative x 1