1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

Brakelights

Discussion in 'Off Topic - All other stuff here' started by Octavio Olvera, May 18, 2020.

  1. Octavio Olvera

    Octavio Olvera G4m3r43ver

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Messages:
    34
    Occupation:
    Trade Marketing
    Location:
    Veracruz. Mexico
    Balance:
    24Coins
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    Hi, i was wondering if sim tools have a program to control lights, similar to sim racing studio intellibox, i just want to add brake lights to my sim that works with the game telemetry.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    15,506
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    113,902Coins
    Ratings:
    +9,121 / 46 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    • Like Like x 1
  4. Octavio Olvera

    Octavio Olvera G4m3r43ver

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Messages:
    34
    Occupation:
    Trade Marketing
    Location:
    Veracruz. Mexico
    Balance:
    24Coins
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    • Like Like x 1
  5. Pekwah1

    Pekwah1 Member

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    35
    Balance:
    214Coins
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK
    Sounds like an interesting idea, could add quite a cool ambient feel depending on the game...
  6. hideki

    hideki Member

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    93
    Location:
    Spain
    Balance:
    5Coins
    Ratings:
    +24 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN5
    Fanaleds have abs lights that I used to have connected on my leobodnar sli-M display. Maybe simhub has something too. its time for me to try the app Game Dash
  7. Gadget999

    Gadget999 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    1,062
    Location:
    London
    Balance:
    7,665Coins
    Ratings:
    +240 / 6 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino, 6DOF
    should be easy from the brake pedal !
    • Like Like x 1
  8. RacingMat

    RacingMat Well-Known Member Gold Contributor

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    2,063
    Location:
    Marseille - FRANCE
    Balance:
    18,887Coins
    Ratings:
    +1,962 / 20 / -2
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    • Like Like x 1
  9. Lesmore222

    Lesmore222 Member

    Joined:
    Aug 29, 2020
    Messages:
    31
    Balance:
    205Coins
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF