1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

SimTools Presets xSimCTRL Revolution FW_InterfaceConfig

Discussion in 'Game Engine Interface presets' started by speedy, Jan 25, 2015.

  1. speedy

    speedy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    1,194
    Location:
    Alexandria , Egypt
    Balance:
    7,803Coins
    Ratings:
    +1,275 / 9 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, AC motor, Arduino, Motion platform
    SimTools v1.3 xSimCTRL Revolution FW_InterfaceConfig

    1.jpg




    good settings.jpg

    Attached Files:

    • Like Like x 3
    Last edited: Jan 10, 2017
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,916
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    36,491Coins
    Ratings:
    +4,052 / 11 / -0
    Great Stuff Buddy!
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  4. speedy

    speedy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    1,194
    Location:
    Alexandria , Egypt
    Balance:
    7,803Coins
    Ratings:
    +1,275 / 9 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, AC motor, Arduino, Motion platform
    Thanks Dustin ... It's your Great program and the Honor is still mine :)...


    startup_shutdown.jpg

    For setting extra start up/shutdown values ...
    Assuming that actuators are in the getting on/off the simulator cockpit and it is in my case the 255 point "third line" ... So I set the Game Engine start up with actuator's center 127 point so the game can take it from there ... And when finished playing and need to get off the cockpit it is set back to 255 point again .
    • Like Like x 2
    Last edited: Mar 29, 2015
  5. speedy

    speedy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    1,194
    Location:
    Alexandria , Egypt
    Balance:
    7,803Coins
    Ratings:
    +1,275 / 9 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, AC motor, Arduino, Motion platform
    SimTools v2.0 xSimCTRL Revolution FW_InterfaceConfig ... UPDATED .

    just extract the zipped file and drag and drop it to the preset installer ...

    1.jpg

    2.jpg
    • Like Like x 1
    Last edited: Jan 10, 2017