1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules
prilad

WRC: FIA World Rally Championship Plugin 2.0.0.1

SimTools game plugin for WRC3 and WRC4

  1. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    378
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,220Coins
    Ratings:
    +486 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    prilad updated WRC: FIA World Rally Championship Plugin with a new update entry:

    One more WRC4 version supported

    Read the rest of this update entry...
    • Like Like x 3
  2. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    379Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    It works well, you're a machine, thanks to Prilad and valor1
    • Agree Agree x 1
  3. vthinsel

    vthinsel Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    376
    Location:
    FRANCE
    Balance:
    5,038Coins
    Ratings:
    +474 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, SCN6
    Hello !

    I grabbed WRC4 from Uplay for 10€ ..... but it looks like the plugin hook is not working with that version :(
    My exe file is 12.6Mo large (13 280 256 bytes), version 1.0.0.0
    The update from http://www.wrcthegame.com/fr/wrc4/wrc4-support/ doesnt like the Uplay version... I opened a ticket but I do not think ubisot will do something.
    Any chance you could investigate ?

    Thanks.
    V.
  4. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    378
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,220Coins
    Ratings:
    +486 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    • Like Like x 3
  5. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    378
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,220Coins
    Ratings:
    +486 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    @vthinsel, Try last update.
  6. matrixpascal

    matrixpascal Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Messages:
    38
    Balance:
    252Coins
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    Hello.
    I'm new here and I did not know how to download plugins?
  7. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,170
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    9,892Coins
    Ratings:
    +3,197 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
  8. Edson Lourenço Bezerra

    Edson Lourenço Bezerra Edson Bezerra - Desenvolvedor Open Source

    Joined:
    May 14, 2014
    Messages:
    67
    Occupation:
    Analista de Sistema
    Location:
    Jundiaí
    Balance:
    117Coins
    Ratings:
    +22 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 3DOF, DC motor, Arduino, Motion platform, 4DOF
    Greetings dear,

    There is a provision for support for WRC 5?

    ---------------------------------------------------
    Original

    Saudações prezados,

    Existe um previsão para suporte para WRC 5?
    • Like Like x 1
  9. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    I am also looking for the plugin WRC5 please
    • Like Like x 1
  10. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    378
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,220Coins
    Ratings:
    +486 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    What game version you have?
  11. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    I own the official version and the last update is the 1.06 of 30 October
  12. Edson Lourenço Bezerra

    Edson Lourenço Bezerra Edson Bezerra - Desenvolvedor Open Source

    Joined:
    May 14, 2014
    Messages:
    67
    Occupation:
    Analista de Sistema
    Location:
    Jundiaí
    Balance:
    117Coins
    Ratings:
    +22 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 3DOF, DC motor, Arduino, Motion platform, 4DOF
    Regards,
    I tried to create a plugin based on tutoril but I doing something wrong. WRC FIA wore 5, I gave up.
    Grateful even then, I take to find out if the regarding translation into other languages for Simtool?

    Translator
    Saudações,

    Tentei criar o plugin com base no tutoril mais creio esta fazendo algo errado. Usava WRC 5 FIA, acabei desistindo.

    Grato mesmo assim, aproveito para saber se existe ao a respeito de tradução para outras linguas para o Simtool?
  13. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Arf no news since nov 5 ??
    • Like Like x 1
  14. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    how change the files director patch in game manager ?

    i would like test this wrc plugin for wrc5 but the files directory installation is c/programfiles/milestone/wrc3 and i like to change this director
  15. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,991
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    110,586Coins
    Ratings:
    +8,959 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    In Game Manager click the Patching button, then click the Remove Patch button, then repatch using the wrc5 path.
  16. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    this is my picture of game manager for patching :

    [​IMG]

    the 2 button is not possible to clic
  17. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,991
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    110,586Coins
    Ratings:
    +8,959 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    I am guessing you uninstalled the game without unpatching it first.

    Delete the WRC config file here and then try again: c:\user\Your_User_Name\AppData\Local\SimTools\GameManager\GamePathSaves
  18. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    thanks
    the patch remove and i can change the directory files !!!

    i testing and i'll say what
    • Like Like x 1
  19. piorck

    piorck Member

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    103
    Location:
    french
    Balance:
    230Coins
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    so in files :
    - C:\Users\pseudo\Documents\My Games\WRC5 ; No
    - c/programfiles/steam/steamapp/common/wrc5 ; NO

    now , if anyone have solution for patching WRC game , help me
  20. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,991
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    110,586Coins
    Ratings:
    +8,959 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    I don't think this plugin has been tested with WRC5, so that is likely a possible issue with patching.

    Another possibility is that Game Manager should be run as Admin for patching.