1. Hundreds of coffees, endless nights of debugging and coding, and countless feedback by our beta testers led to this new major release. SimTools 2.4 is probably the version with the most upgrades and improvements in a single release ever. Look at everything Dustin has included:
    SimTools 2.4 all features.
    Dismiss Notice
  2. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  3. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  4. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
prilad

WRC: FIA World Rally Championship Plugin 2.0.0.1

SimTools game plugin for WRC3 and WRC4

  1. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    prilad submitted a new resource:

    WRC 4: FIA World Rally Championship Plugin - SimTools game plugin for WRC4

    Read more about this resource...
    • Like Like x 6
    • Winner Winner x 1
  2. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    this game is amazing, to download plugins in this release for the first try.
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  3. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    Hola Prilad, me sale este error ( MOTION NOT SUPPORTED) cunado inicio el juego WRC: FIA World Rally ¿a qué puede ser debido?

    Prilad Hi, I get this error (MOTION NOT SUPPORTED) Cunado start the game WRC: FIA World Rally at what may be due?
    • Like Like x 1
  4. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,122
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    6,778Coins
    Ratings:
    +3,073 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    Hi @Raulmerlos
    This means that your version of the game is not supported. This is a drawback of memory-hooked plugins: they are for very specific version of the game only.
    Currently the plugin works fine with the steam version.
    Do you have the boxed version?
    • Like Like x 1
  5. leonaikikai

    leonaikikai New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jan 27, 2014
    Messages:
    28
    Balance:
    111Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    hi, i have the same problem and i have the boxed version. i know a patch for the game exist but i dont find the link for this

    thanck you for your job and for your help

    sorry for my poor english i'm a french man

    if the solution is to take the game by steam i'ts ok for me

    bye
    • Like Like x 1
  6. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,122
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    6,778Coins
    Ratings:
    +3,073 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    We will check, how we can support motion for the boxed version as well.

    It's probably more the problem of finding a boxed version than finding the memory hooks :)
    • Like Like x 1
  7. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    ¿El Sim Tools también funciona con los juegos de Steam?

    Does Sim Tools also works with Steam games?
    • Like Like x 1
  8. leonaikikai

    leonaikikai New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jan 27, 2014
    Messages:
    28
    Balance:
    111Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    hi all , i have take wrc4 by steam but i cant install the patch : when i chose the directory for the patch (c/programfiles/steam/steamapp/common/wrc4) i valid the window to patch the game for motion but nothing window to say that the game is patched

    someboby can help me

    thanck you
    • Like Like x 1
  9. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    • Like Like x 2
  10. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    Guys, we hope we can fixed problem with this game. Test new version, please.:)
    • Like Like x 1
  11. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    He follows me out the error (NOT SUPPORTED MOTION) the game is on the box, I do not have to steam
    • Like Like x 1
  12. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    Can you give "screenshot" with game install directory?
    • Like Like x 1
  13. leonaikikai

    leonaikikai New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jan 27, 2014
    Messages:
    28
    Balance:
    111Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    hi @prilad , thank for your help

    but i dont arrive to patch the game : game manager dont say me that the game is patched so i think i dont have the same version of the game

    i try to reinstall my game by steam and reinstall simstool after

    i test this and i 'll be back for news

    thank

    bye
    • Like Like x 1
  14. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    This leaves only offer to start the game.
    [​IMG]

    [​IMG]
    • Agree Agree x 1
  15. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    Hm... I want to see size snd date of "WRC4.exe" file too :)
    • Agree Agree x 1
  16. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    @Raulmerlos, test please this version. Do not pay attention to the message box, close the box and check data from the game

    Attached Files:

    • Agree Agree x 1
  17. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    [​IMG]
    • Like Like x 1
  18. Raulmerlos

    Raulmerlos Member

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    64
    Occupation:
    Mecanico maquinaria calzado
    Location:
    Monóvar (Alicante) España
    Balance:
    329Coins
    Ratings:
    +51 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    no details
  19. prilad

    prilad Well-Known Member SimAxe Beta Tester SimTools Developer

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    381
    Location:
    Dubna, Russia
    Balance:
    9,040Coins
    Ratings:
    +483 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    • Like Like x 2
  20. leonaikikai

    leonaikikai New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jan 27, 2014
    Messages:
    28
    Balance:
    111Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Hi , great job :) the plugin work with steam game but i have a wrong direction with the roll but i change this in the axis assignement

    Special thank to Mister Prilad ;)

    bye
    • Like Like x 2