1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

News windows 11 is out

Discussion in 'Breaking News' started by paulopsx2, Jun 29, 2021.

  1. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    519
    Location:
    brasil
    Balance:
    312Coins
    Ratings:
    +127 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    ok, a huge number of people download and install windows 11 since 20 jun.
    Try to install sim programs and make some tests and of course, return with results.
    cheers !
    • Like Like x 1
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. absyfadhel1

    absyfadhel1 Member

    Joined:
    Oct 19, 2017
    Messages:
    209
    Location:
    bahrain
    Balance:
    355Coins
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    Hi, i ihave installed win11 on my pc and i played assetto corsa ,dcs,xplane,lfs ,nolimit2..etc,,
    all of them work perfect like win10 and i got idk if its real but i thinks i got like 10fps extra on assetto corsa vr
    • Informative Informative x 2
    • Like Like x 1
  4. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    519
    Location:
    brasil
    Balance:
    312Coins
    Ratings:
    +127 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    all plugins and vibe, wind works fine ? my windsim, simmvibe and some fanatec features dont works
  5. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    519
    Location:
    brasil
    Balance:
    312Coins
    Ratings:
    +127 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    ok, some fresh news: ALL plugins and software works. simvibe, simtools, arduino and fanatec, logitech x56.
    version 22000.65
    • Winner Winner x 1
  6. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    519
    Location:
    brasil
    Balance:
    312Coins
    Ratings:
    +127 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    New build 22000.71 still fine.
    • Informative Informative x 1