1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Resolved Unable to request DIY license

Discussion in 'SimTools DIY Version' started by arcus, Feb 20, 2018.

  1. arcus

    arcus New Member Gold Contributor

    Joined:
    Nov 16, 2017
    Messages:
    11
    Occupation:
    Student
    Location:
    Raleigh, NC
    Balance:
    - 20Coins
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK
    I have attempted to fill out the form for a DIY license of Simtools but upon pressing the submit button, a circle next to it appears and spins but nothing happens. After some time, the captcha verification will then expire.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    13,778
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    103,713Coins
    Ratings:
    +8,611 / 42 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Have you tried a different browser?

    There are issues on Windows XP, which even Microsoft no longer supports.
  4. arcus

    arcus New Member Gold Contributor

    Joined:
    Nov 16, 2017
    Messages:
    11
    Occupation:
    Student
    Location:
    Raleigh, NC
    Balance:
    - 20Coins
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK
    I have tried using Google Chrome, Mozilla Firefox, and Microsoft Edge with no luck. I am not sure if there is supposed to be a message saying the request has been sent, but a spinning circle leaves me to believe so.
  5. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    13,778
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    103,713Coins
    Ratings:
    +8,611 / 42 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
  6. Bord-Ing.

    Bord-Ing. New Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    25
    Location:
    South Germany
    Balance:
    349Coins
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
  7. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    13,778
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    103,713Coins
    Ratings:
    +8,611 / 42 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    @RaceRay can you please investigate what is going on with the submission form.
  8. RaceRay

    RaceRay Administrator Staff Member SimAxe Beta Tester

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    4,633
    Occupation:
    Self-employed | Web and application development
    Location:
    Hamburg, Germany
    Balance:
    24,614Coins
    Ratings:
    +1,361 / 10 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, SimAxe, SimforceGT
    Thank you guys. Its fixed.

    We do not need server monitoring, the power of the crowd is working:)
    • Like Like x 3
    • Funny Funny x 2