1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

symprojects.com

Discussion in 'Marketspace - Marktplatz' started by Fahim, Feb 21, 2011.

  1. Fahim

    Fahim Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    423
    Balance:
    259Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Anyone know about this company. I am thinking of buying the chip board from here so I can set up the speed and rev dials for the simulator.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. Robbi81

    Robbi81 Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    33
    Balance:
    0Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hi Fahim, i have ordered 2 weeks ago the rev burner, the Gear indicator and the speed indicator, it works very good, but i will bring 2 rev burner in my corvette c5 tach for speed and rpm. but its not so easy, i have tried the rev burner with external rpm gauge, thats fine, but the gauge in a real cockpit arent stepper motors or servo motors. just i have ordered 2 rc servos to try it with it.
  4. pointer4

    pointer4 New Member

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    150
    Location:
    Hungary
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    I recommend it maximally! The products are very good, and the guy is very helpfully!!
  5. Jadran

    Jadran Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    44
    Occupation:
    Racing game:LFS,Simbin (Race07,GTREvo,RaceOn)
    Location:
    Osijek,Croatia
    Balance:
    3,231Coins
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    I agree thumbup2

    I bought one for a test and now I'll take another to run tachometar and speedometar (BMW E36 gauge).
    I`ll try something with Arduino but it is too complicated for me :)
  6. bvillersjr

    bvillersjr Active Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    1,174
    Location:
    Ohio, USA
    Balance:
    391Coins
    Ratings:
    +21 / 1 / -0
    +1 :thbup:
  7. Fahim

    Fahim Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    423
    Balance:
    259Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    I am talking to the guy and he is very helpful. I am wanting to take the needle and motors off a real car dash and join it on to this ferrari dial. I am worried it if it would compatible. If the motors are designed for each dash (spacing of numbers)

    482_c190_ferrari_various - Copy (Large) (Large).jpg

    I asked questions on this picture and the've been answered by symproject.com
  8. ch@rles

    ch@rles New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    26
    Location:
    Bever (Belgium)
    Balance:
    353Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Arduino, Motion platform, 6DOF
    +1 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  9. Fahim

    Fahim Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    423
    Balance:
    259Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Guys, Symprojects have released updated simdata package which means speed-ometers can be controlled within X-SIM!!! And also Cristiano has plans to build rev burner chips for Fuel Guage and Engine(Water) Temperature!!!