1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Request (Feature) Simtools 2 Simvibe Assetto Corsa UDP plugin

Discussion in 'SimTools Plugins' started by gazza1101, Nov 19, 2016.

  1. gazza1101

    gazza1101 Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    42
    Location:
    uk
    Balance:
    533Coins
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Will somebody be writing a UDP plugin for Assetto Corsa? I play it on my pc but also Xbox, my pc is not the highest spec and presently use the sound to power the 2 buttkickers I have, would love to use the new forthcoming Simvibe feature of Simtools 2 to power the buttkickers and am hoping somebody will write the plugin.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. pimpi84

    pimpi84 New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jun 29, 2017
    Messages:
    16
    Location:
    Italia
    Balance:
    - 171Coins
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Hi.

    I am really looking forward to make a motion sim (simple, 2dof) working with ps4 assetto corsa, using udp data (g-meter) coming from assetto. Do you know if there's already something existing? Otherwise I was planning to start from Project Cars UDP plugin and then try to create something for assetto...

    thanks,

    Paolo
  4. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,209
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    106,004Coins
    Ratings:
    +8,751 / 42 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
  5. Leandro Kemp

    Leandro Kemp Member Gold Contributor

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    128
    Location:
    Brasil
    Balance:
    256Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    Hi. Anything new to this UDP plugin?
  6. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,725
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    30,939Coins
    Ratings:
    +3,764 / 10 / -0
    Lot's of plugins use UDP, So It would make more sense to call the Console based plugins 'console' IMO.
    For example -> "Assetto Corsa Console plugin".
    Just a thought anyway.
    yobuddy
  7. santanadany

    santanadany Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    58
    Location:
    Chile
    Balance:
    582Coins
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
  8. Leandro Kemp

    Leandro Kemp Member Gold Contributor

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    128
    Location:
    Brasil
    Balance:
    256Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
  9. vthinsel

    vthinsel Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    373
    Location:
    FRANCE
    Balance:
    4,934Coins
    Ratings:
    +470 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, SCN6
    • Like Like x 1