1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Renovatio guage blocking simtools

Discussion in 'Commercial Simulators and Peripherie' started by ciggstovapor, Jun 1, 2018.

  1. ciggstovapor

    ciggstovapor Member Gold Contributor

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    30
    Location:
    Pennsylvannia
    Balance:
    194Coins
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    I recently purchased a renovatio LED RPM gauge and installed the software. Everything on it works perfectly. Some tools also works perfectly when the renovatio Gauge is turned off.

    But if I try to run the two together the gauge works but simtools always has an error and there is no motion.

    Does anyone have any ideas or ran into this problem?

    Thanks
  2. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,706
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    85,047Coins
    Ratings:
    +7,149 / 34 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    It could be something like a port conflict, but you need to supply information about all of your settings.