1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Question Questions about WRC4 plugin

Discussion in 'Other Racing Games' started by wp8051, Dec 27, 2019.

  1. wp8051

    wp8051 Racing simulator player

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    67
    Location:
    China
    Balance:
    204Coins
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN5, Arduino
    Hello

    I recently wanted to play WRC4. After I installed the plugin, the WRC4 option does not appear in the game manager, so I ca n’t install a patch for the game. Why is this?

    The first time this happened, I couldn't solve it by myself.

    I use SIMTOOLS V2.4, and there is only one plug-in for WRC4.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. wp8051

    wp8051 Racing simulator player

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    67
    Location:
    China
    Balance:
    204Coins
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN5, Arduino
    Sorry, my network has timed out. I thought the post was not sent. Please ask the administrator to delete the extra post. Thank you.
  4. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,738
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    108,925Coins
    Ratings:
    +8,894 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Are you using a licensed version of SimTools?

    If there are any warning messages please post pictures of them.
  5. wp8051

    wp8051 Racing simulator player

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    67
    Location:
    China
    Balance:
    204Coins
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN5, Arduino
    I'm sure I'm using a licensed version and updated to V2.4. Strangely, there are no warning signs. Any other game works fine.

    After I dragged the WRC4 plug-in into the Updater program, I was prompted to install it successfully, but I couldn't find WRC4 after opening the game manager, and I didn't find any folders related to WRC4 in the folder where the plug-in was installed.

    I don't know if this plugin may have expired.
  6. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,738
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    108,925Coins
    Ratings:
    +8,894 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK