1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
  4. All new posts and threads should be written in English. Please do not create dual posts in other languages. If you are not a master of the English language you can use an external service to create a translation of your words, for instance, Google translate or DeepL.
    Due to low activity, we've also closed the french section.
    Dismiss Notice

Problem with the data return of the game

Discussion in 'DIY Motion Simulator Building Q&A / FAQ' started by Rafiki_ibi, May 14, 2020.

  1. Rafiki_ibi

    Rafiki_ibi New Member Gold Contributor

    Joined:
    May 10, 2020
    Messages:
    2
    Location:
    España
    Balance:
    67Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Hi, I'm Rafa, I hope this is the correct forum zone.

    I'm making a DIY simulator. I'm in the last fase, already built with an Arduino, a monster motor shield driver, and 2 wiper motors, with SMC3 software.

    My simulator is complete and working fine with Sim Tools.

    Output testings are working fine, but when I try Live for Speed, the motors doesn't work. The window of Game data output does not show any information in the green zone during the game.

    I checked several times the settings in Interface settings. I read many posts and the tutorial, and I can't find where the trouble is.
    upload_2020-5-14_9-54-31.png
    upload_2020-5-14_9-55-20.png
    upload_2020-5-14_9-58-14.png
    Please, could anyone help me?

    I appreciate your comments.
    Thanks you very much.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    14,681
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    108,555Coins
    Ratings:
    +8,879 / 43 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Last edited: May 16, 2020
  4. Rafiki_ibi

    Rafiki_ibi New Member Gold Contributor

    Joined:
    May 10, 2020
    Messages:
    2
    Location:
    España
    Balance:
    67Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Last edited by a moderator: May 16, 2020