1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Question Noice/Vibrations from my SCN6s

Discussion in 'SimTools DIY Version' started by Ferry987, Jul 17, 2019.

  1. Ferry987

    Ferry987 New Member Gold Contributor

    Joined:
    Jul 2, 2019
    Messages:
    1
    Balance:
    - 42Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, SCN6
    Hi

    Have just built my new Prosimu T1000 3dof simulation with SCN6:s.

    My problem is that all seems fine when i do the test in Simtool with the setting that was recommended in the manual , see attached pictures, but when I tries different games the actuators starts to vibrate and make high noice. This is not happening during the Simtool testing. I recorded an example from when driving in Project cars 2.



    I guess it must be some settings somewhere but I am a beginner and have tried to find some info on this site but have not found any. Thankful if someone have a clue what it could be and how to solve it.

    / Ola

    Attached Files: