1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

New issues 2DOF PWM AMC v1.5 board

Discussion in 'DIY Motion Simulator Building Q&A / FAQ' started by 741852cp, Nov 28, 2010.

  1. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor
    New issues 2DOF PWM AMC v1.5 board
    Thank you friends in the technical aspects of forum support and contributions, I really like your doing.
    Last week I made a 2DOF PWM AMC v1.5 board as shown in Figure:
    Have questions, please guide
    1. Potentiometer travel about 0-130 ° degrees 270 degrees display data led 0-1023
    130-270 degrees is invalid. Is that correct?
    2. Potentiometers used in the device full (270 °) or 0-130 °?
    Requested an expert to answer Thank you!

    Attached Files:

    • 77.JPG
      77.JPG
      File size:
      116.1 KB
      Views:
      456
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. Asus-G51JX-3D

    Asus-G51JX-3D Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    44
    Balance:
    - 69Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 4DOF
    :)

    Attached Files:

  4. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor
    Thank you very much, fast answer! ! You let me solve the problem, to understand everything
  5. Asus-G51JX-3D

    Asus-G51JX-3D Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    44
    Balance:
    - 69Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 4DOF
    no problem and have fun here in the forum


    100_Schilder__welcome
  6. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor
    In your answer, I see two interfaces (figure), what is its role?


    2DOF PWM AMC v1.5 board,,, the firmware (program) with less than 2 ports.



    My English is not good, Google to help me, I hope you understand my words.

    Attached Files:

  7. Asus-G51JX-3D

    Asus-G51JX-3D Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    44
    Balance:
    - 69Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 4DOF
    Servo ports :)

    Attached Files:

  8. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor

    Attached Files:

    • -1.jpg
      -1.jpg
      File size:
      151.4 KB
      Views:
      483
  9. Asus-G51JX-3D

    Asus-G51JX-3D Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    44
    Balance:
    - 69Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 4DOF
    Ja oder Servo Controller HB25 :D

    Und noch ein Tip

    Attached Files:

  10. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor
    my task is doing sth well now.
    .
    play

    Would 3DOF support?????

    Attached Files:

  11. fermevc

    fermevc Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    126
    Occupation:
    Networking and telecomunication
    Location:
    Serbia
    Balance:
    5,907Coins
    Ratings:
    +38 / 0 / -0
    Yes, it supports 3DOF but you must use the correct Firmware.
    Read some 3DOF threads or search the forum a little bit, and you'll find the info for 3DOF, and I think you can't use LCD if you use more than 2 motors, but don't take this for granted.
    I know there's a 6DOF FW written but I'm on 2DOF road so I haven't tried it.
  12. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor

    Attached Files:

  13. 741852cp

    741852cp Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    china
    Balance:
    126Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, AC motor
    Who can help me, i need the relevant 3dof information or the relevant forums link.