1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

Question Live speed game data value is strange

Discussion in 'DIY Motion Simulator Building Q&A / FAQ' started by 김민혁, Apr 22, 2021.

  1. 김민혁

    김민혁 Member

    Joined:
    Apr 4, 2021
    Messages:
    33
    Balance:
    - 26Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Hello, I am the first user who created the simulator. The data values received from the live speed game go back and forth between the lowest and the highest. Is there a solution? I haven't been able to run other games because I don't have coins.
    upload_2021-4-22_19-49-58.png
    It is the tuning center value when it is stopped still.
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    16,616
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    120,859Coins
    Ratings:
    +9,585 / 46 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
  4. 김민혁

    김민혁 Member

    Joined:
    Apr 4, 2021
    Messages:
    33
    Balance:
    - 26Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
  5. noorbeast

    noorbeast VR Tassie Devil Staff Member Moderator Race Director

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    16,616
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    120,859Coins
    Ratings:
    +9,585 / 46 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Not yet, but I recall @yobuddy saying he believes he has squashed this bug in the upcoming V3 of SimTools.

    It has been a awkward Windows related bug, as it only affects a small number of computers that are not set to English Local, not all of them
    • Like Like x 1
  6. 김민혁

    김민혁 Member

    Joined:
    Apr 4, 2021
    Messages:
    33
    Balance:
    - 26Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF

    Okay, thank you for the answer! I hope that the new version will be updated soon. I’m Korean, so I would like to be able to use Korean if possible.