1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules
value1

KartRacing Pro Plugin 2.1.0.1

SimTools game plugin for KartRacing Pro

  1. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Hi, 2.0 works with last beta (15b)?
  2. crammy

    crammy Active Member Gold Contributor

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    562
    Occupation:
    Fabrication
    Location:
    essex
    Balance:
    4,615Coins
    Ratings:
    +325 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    where are people getting this game? I tried to get it but cant find it and would like a go a i do actual karting
  3. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    • Like Like x 1
  4. crammy

    crammy Active Member Gold Contributor

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    562
    Occupation:
    Fabrication
    Location:
    essex
    Balance:
    4,615Coins
    Ratings:
    +325 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    Thanks @Javo5 . i was just looking through steam
  5. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Steam version is not released yet.
    I am waiting for the release of Kartkraft as well.
  6. hooshang

    hooshang Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    265
    Balance:
    248Coins
    Ratings:
    +151 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    Hello @value1
    IMO there is problem with this plugin...as I was checkin tuning center and values
    with the game i notice no values works properly... for example Yaw changed instead Pitch or Pitch instead Sway...blub blub ...:think
  7. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,183
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    11,073Coins
    Ratings:
    +3,267 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    :( I know. PiBoSo changes the interfaces more often than I can cope with.
  8. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,183
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    11,073Coins
    Ratings:
    +3,267 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    • Like Like x 3
  9. hooshang

    hooshang Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    265
    Balance:
    248Coins
    Ratings:
    +151 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    @value1
    i just test new plugin today,now everythings goes fine
    thank you
  10. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Hi, works with final version (Release1)?
  11. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,183
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    11,073Coins
    Ratings:
    +3,267 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    Dunno. Give it a try and let us know, please :)
  12. hooshang

    hooshang Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    265
    Balance:
    248Coins
    Ratings:
    +151 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    just test with beta 16:thumbs
  13. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Don't have coins to download :(
  14. Javo5

    Javo5 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    176
    Location:
    Buenos Aires, Argentina
    Balance:
    296Coins
    Ratings:
    +51 / 3 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Works with Final version:) Thanks!!!!!!!!
    • Like Like x 3
  15. Andrew Lawrence

    Andrew Lawrence Member

    Joined:
    Dec 31, 2017
    Messages:
    47
    Location:
    Corning NY
    Balance:
    485Coins
    Ratings:
    +23 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Arduino
    I just bought this game on Steam. When I try to install the plug in I get "- is not a game manager profile. Skipping Installation." Did something change on this game so it no longer works?

    Any help? :)
  16. yobuddy

    yobuddy Well-Known Member Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    3,952
    Occupation:
    Computer Technician
    Location:
    Portland, Oregon - USA
    Balance:
    36,735Coins
    Ratings:
    +4,091 / 11 / -0
    @Andrew Lawrence,
    Where are you trying to install it?
    With the SimTools Plugin Updater?
  17. Andrew Lawrence

    Andrew Lawrence Member

    Joined:
    Dec 31, 2017
    Messages:
    47
    Location:
    Corning NY
    Balance:
    485Coins
    Ratings:
    +23 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Arduino
    I was able to get it working. I think I was messing something up. Working now!
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
  18. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,183
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    11,073Coins
    Ratings:
    +3,267 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    • Winner Winner x 2
    • Like Like x 1
  19. Wanegain

    Wanegain Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    560
    Location:
    Bruxelles
    Balance:
    1,709Coins
    Ratings:
    +286 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, Arduino, Motion platform, 4DOF
    Hello!

    Thank you for the update @value1 !
    Do you plan to integrate the use of gamevibe with this game?
  20. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,183
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    11,073Coins
    Ratings:
    +3,267 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    • Winner Winner x 3