1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules
junhyuk Ahn

HyperStorm Plugin 2.0.0.1

SimTools plugin for HyperStorm

  1. junhyuk Ahn

    junhyuk Ahn ARACA!!

    Joined:
    May 15, 2014
    Messages:
    13
    Location:
    Seoul, Korea
    Balance:
    704Coins
    Ratings:
    +15 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 3DOF, Arduino, Motion platform
    junhyuk Ahn submitted a new resource:

    HyperStorm Plugin - SimTools plugin for HyperStorm

    Read more about this resource...

    Attached Files:

    • Like Like x 3
    Last edited: Oct 14, 2019
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    480
    Location:
    brasil
    Balance:
    339Coins
    Ratings:
    +105 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    ANY COMAND LINE to working? game engine, manager and dash recognizes the game but nothing happens on motion !!
  4. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    480
    Location:
    brasil
    Balance:
    339Coins
    Ratings:
    +105 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    well, game engine, manager and dash it works. ( recognizes the game ).
    shows GAME IS CONECT.
    but no moves on platform.
    is it necessary to put any ip address, port forwarding open on modem, or in game? tks
  5. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    480
    Location:
    brasil
    Balance:
    339Coins
    Ratings:
    +105 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    ok problem solved. plugin dont come with min max values. so i open tuning center, start caption min max and all its fine.
    IMPORTANT: in my case, all axis its inverted, so i need to change all too.
    for now, new problem appear :( wind starts at 100% and stoped only when i shutdown usb cable.
    • Informative Informative x 1
  6. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    480
    Location:
    brasil
    Balance:
    339Coins
    Ratings:
    +105 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    great day rs.... winds solved. well, spaceship haves a hge velocity in this game. so, code
    on dash canot trepassing 100 ( speed ). just put line codes: MATH * 0.999, PAD 3 0 (ZERO ) AND ROUND 0 ( ZERO ). THIS WORKAROUND SOLVES THE PROBLEM
  7. junhyuk Ahn

    junhyuk Ahn ARACA!!

    Joined:
    May 15, 2014
    Messages:
    13
    Location:
    Seoul, Korea
    Balance:
    704Coins
    Ratings:
    +15 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 3DOF, Arduino, Motion platform
    Hi. paulopsx2

    I didn't know if I needed a minmax file to work with the simtool plugin.
    Because the settings are different for each device,
    I knew that the device setting was done by the user.

    Now the minmax file has been updated. Please check.
    And data-specific settings can be made in the game.

    I have posted a screenshot so please check.



    The video below shows Hyperstorm running on equipment of gama motion.
    I haven't taken the video yet with the equipment of the MotionHouse, so I upload it instead.

    Thank for your effort.


    Gama Motion Homepage
    https://gamamotion.com/company
    • Like Like x 2
    Last edited: Oct 14, 2019
  8. paulopsx2

    paulopsx2 Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    480
    Location:
    brasil
    Balance:
    339Coins
    Ratings:
    +105 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino, Motion platform
    i made my own video too. upload later !
    • Like Like x 1
  9. junhyuk Ahn

    junhyuk Ahn ARACA!!

    Joined:
    May 15, 2014
    Messages:
    13
    Location:
    Seoul, Korea
    Balance:
    704Coins
    Ratings:
    +15 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, 3DOF, Arduino, Motion platform
    Good!! haha.
    I also wonder about the video!!