1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Gran Turismo Sport Gameplay Trailer

Discussion in 'Other Racing Games' started by Pedro Pablo, May 19, 2016.

  1. Pedro Pablo

    Pedro Pablo Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    112
    Occupation:
    Programmer
    Location:
    Valparaiso, Chile
    Balance:
    469Coins
    Ratings:
    +42 / 0 / -0
    Today in London Sony with Kazunori Yauamchi revealed some gameplay about Gran Turismo Sport. The game is not the next installment of Gran Turismo, it's considered an independent game but Kazunori Yamauachi revealed the Gran Turismo Sport will be the best simulator game at today.

    The game will be available in the Playstation 4 on November 15th on America and Asia, and November 18th on Europe.

    For me i'll expect that GT Sport could be the next Forza Killer


  2. Gadget999

    Gadget999 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    London
    Balance:
    3,265Coins
    Ratings:
    +85 / 4 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    I have always been a fan of the Playstation / GranTurismo project

    it was way ahead when i first came out

    is there support for sims in any of the ps3/4 hardware ?

    do we know if the new version about to be released has sim support and ability to load tracks etc ?
  3. crammy

    crammy Active Member Gold Contributor

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    562
    Occupation:
    Fabrication
    Location:
    essex
    Balance:
    4,483Coins
    Ratings:
    +323 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    I THINK THE ONLY GAME AT PRESENT THAT WORKS WITH PS4 AND SIMS IS PROJECT CARS WITH THE UDP PLUGIN

    sorry, didnt mean to post capitals
  4. Gadget999

    Gadget999 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    London
    Balance:
    3,265Coins
    Ratings:
    +85 / 4 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    thats interesting ! - how does the UDP plugin work ? is it like a usb adaptor ?
  5. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
  6. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimTools Developer SimAxe Beta Tester Gold Contributor SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    1,958
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    2,312Coins
    Ratings:
    +2,733 / 10 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    Assetto Corsa also supports UDP and runs under PS4.
    The initial plugin for AC actually was using the UDP interface.
    I don't have the possibility to test a plugin as I only have a PS2 (LOL).
    Maybe @vthinsel can convert the old AC plugin to run with PS4?
    • Like Like x 1
  7. Gadget999

    Gadget999 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    London
    Balance:
    3,265Coins
    Ratings:
    +85 / 4 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    do any of the plugins work with PS2 and PS3 ?
    • Optimistic Optimistic x 1
  8. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimTools Developer SimAxe Beta Tester Gold Contributor SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    1,958
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    2,312Coins
    Ratings:
    +2,733 / 10 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    Does any of the games work with PS2 or PS3 :D
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
  9. crammy

    crammy Active Member Gold Contributor

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    562
    Occupation:
    Fabrication
    Location:
    essex
    Balance:
    4,483Coins
    Ratings:
    +323 / 2 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    well if i get a chance the ps4 will be coming out next weekend. I never knew there was a plugin for assetto
    • Like Like x 1
  10. MTse

    MTse New Member

    Joined:
    Feb 25, 2017
    Messages:
    2
    Location:
    Hong Kong
    Balance:
    - 32Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    just wonder if we can extract required data via network on the 3 screen GT 4/5/6/Sport setup?

    According to my understand GT can setup to use multi PS2/PS3 for multiple screen and these concole are linked up using network cable. So is anyone tried to capture these package and study if we can capture useful data for simulator use?
  11. SilentChill

    SilentChill Problem Maker SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    2,032
    Occupation:
    Railway Maintenance
    Location:
    Morecambe, Lancashire, England
    Balance:
    15,613Coins
    Ratings:
    +2,695 / 27 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, Arduino, Motion platform, 6DOF
    @vthinsel is the console UDP man he will probably be looking at it at some point i'm sure ;)
  12. Gadget999

    Gadget999 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    London
    Balance:
    3,265Coins
    Ratings:
    +85 / 4 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    the demo for GT Sport has been released on PS4 -- over 40 GB !

    has anyone had a play with it yet ?
  13. santanadany

    santanadany Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    57
    Location:
    Chile
    Balance:
    465Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    @vthinsel you can make a UDP plugin for AC Ps4?
  14. santanadany

    santanadany Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    57
    Location:
    Chile
    Balance:
    465Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    I bought the Gran Turismo Sport Deluxe edition, and it does not have UDP :(
  15. Gadget999

    Gadget999 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    London
    Balance:
    3,265Coins
    Ratings:
    +85 / 4 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
  16. santanadany

    santanadany Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    57
    Location:
    Chile
    Balance:
    465Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino
    I did not trust anything on that link
    • Agree Agree x 1
  17. santanadany

    santanadany Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    57
    Location:
    Chile
    Balance:
    465Coins
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, Arduino

Share This Page