1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

DCS WORLD Motion works but not with spitfire ?

Discussion in 'Digital Combat Simulators (DCS)' started by Adrianstealth, Dec 4, 2018.

  1. Adrianstealth

    Adrianstealth Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    121
    Occupation:
    director
    Location:
    england
    Balance:
    686Coins
    Ratings:
    +28 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    DCS WORLD motion works fine with P51 but not with the spitfire

    Is it anything to do with simtools ?
    I didn’t think it was aircraft specific

    Regards
    Adrian
    Last edited: Dec 30, 2018
  2. Adrianstealth

    Adrianstealth Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    121
    Occupation:
    director
    Location:
    england
    Balance:
    686Coins
    Ratings:
    +28 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    Hi

    Does anyone know anything about this ?
    Strange how one plane works within DCS but another dose not
  3. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    12,022
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    93,213Coins
    Ratings:
    +7,810 / 37 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    SimTools is not meant to be aircraft specific. It is likely that it is new aircraft like the Spitfire being coded differently from original aircraft like the Mustang.
    • Agree Agree x 1
  4. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    12,022
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    93,213Coins
    Ratings:
    +7,810 / 37 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    SimTools is not meant to be aircraft specific. It is likely that it is new aircraft like the Spitfire being coded differently from original aircraft like the Mustang.
  5. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    12,022
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    93,213Coins
    Ratings:
    +7,810 / 37 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    SimTools is not meant to be aircraft specific. It is likely that it is new aircraft like the Spitfire being coded differently from original aircraft like the Mustang.
  6. Adrianstealth

    Adrianstealth Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    121
    Occupation:
    director
    Location:
    england
    Balance:
    686Coins
    Ratings:
    +28 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    SCN6, 4DOF
    Cheers Nor. As I thought!
    • Agree Agree x 1