1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Question Will onrush support telemetry output?

Discussion in 'Other Racing Games' started by Youngsoo Cho, Jun 25, 2018.

  1. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF


    I am interested in this game.
    but I don't know whether this game will support telemetry output or not.

    how do you think about it?
  2. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimTools Developer SimAxe Beta Tester Gold Contributor SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,040
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    4,256Coins
    Ratings:
    +2,879 / 10 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    I guess there's limited chance that this arcade game outputs telemetry. Though it has the Ego-Engine log upload_2018-6-25_21-27-41.png .
    But it's only available on upload_2018-6-25_21-21-46.png and upload_2018-6-25_21-22-19.png . I can't test :(
  3. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    I couldn't agree more but there still is the chance that the game outputs telemetry.
    since I sometimes prefer arcade racing I hope that it will support telemetry output. :)