1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.

Will Forza Horizon 4 support telemetry output?

Discussion in 'Other Racing Games' started by Youngsoo Cho, Jun 28, 2018.

  1. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    Hello,
    I am very happy that forza motosports 7 starts to support telemetry output,
    but honestly i prefer forza horizon series. so i want horizon 4 to support telemetry output.

    anybody know information?
  2. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
  3. Sarge

    Sarge Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    84
    Balance:
    69Coins
    Ratings:
    +41 / 0 / -0
    I requested information in the forums, but had no answer as yet. Since they added data output to Forza 7, theres a chance it may be added to future Horizon games. However, as yet and probably until release, no one is likely to know unless the devs tell us directly.
  4. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    You're right. Thank you for the answer
  5. Ralf Blees

    Ralf Blees New Member

    Joined:
    Apr 10, 2017
    Messages:
    2
    Location:
    Germany
    Balance:
    - 23Coins
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, SCN6
    would like to know as well ... motion rig and FH4 would be great
  6. Sarge

    Sarge Member Gold Contributor

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    84
    Balance:
    69Coins
    Ratings:
    +41 / 0 / -0
    At least for now, it doesn't include the data out which was added to Forza 7 a few months back. Hopefully it will be added, but everytime I've asked the question, they didn't answer.
    • Informative Informative x 1
  7. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    108
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    375Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    No answer is better than 'saying no' at least. I really hope them to support it soon.
    • Agree Agree x 1