1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
value1

rFactor plugin 2.0.2.2

SimTools game plugin for rFactor

  1. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,093
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    5,991Coins
    Ratings:
    +3,005 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    • Winner Winner x 2
    • Useful Useful x 1
  2. SBDESIGN

    SBDESIGN some knowledge

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    52
    Occupation:
    director
    Location:
    UK
    Balance:
    42Coins
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN5
    Thank you
  3. alejandroads

    alejandroads New Member

    Joined:
    Sep 3, 2017
    Messages:
    10
    Location:
    Unated States
    Balance:
    71Coins
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, Arduino
    Hello Guys!, I tried this plugin, all works fine except for wind, ( Speed data in Gamedash), whit the previews version (Rfactor-GamePlugin2.0.1.5) was worked perfect, the only I did was change the plugin for this new one and wind stop working, I put it back the previous version and works all again like used to. ( I got speed data in Gamedash) Any Idea what I am doing wrong?

    Regards
  4. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,093
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    5,991Coins
    Ratings:
    +3,005 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider

    value1 updated rFactor plugin with a new update entry:

    Dash_Speed back in

    Read the rest of this update entry...
    • Like Like x 2
    • Winner Winner x 1
  5. Oms

    Oms known as "Doc6dof"

    Joined:
    May 30, 2017
    Messages:
    61
    Location:
    France Colomiers
    Balance:
    298Coins
    Ratings:
    +28 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, AC motor, Arduino, 6DOF
    Hello, does this pluggin is compatible with the special edition 2008 ?
    thank you
  6. alejandroads

    alejandroads New Member

    Joined:
    Sep 3, 2017
    Messages:
    10
    Location:
    Unated States
    Balance:
    71Coins
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    DC motor, Arduino
    So speed back in right? wooohooo! Thank you!!I will try tomorrow!