1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

Question Keep asking "movement of simulator only during playing game"

Discussion in 'Project Cars' started by Youngsoo Cho, Sep 22, 2017.

  1. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    154
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    467Coins
    Ratings:
    +32 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    hello,

    i am using simtool 2.0 - game engine / game manager / game dash.
    and it keep asking "movement of simulator only during playing game" twice everytime I run pCARS2.
    I can play normally but sometimes it is very annoying. is there anybody who know how to turn off
    this message?

    Thanks
  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  3. Youngsoo Cho

    Youngsoo Cho VR Sim Racing Gamer

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    154
    Occupation:
    Business Man
    Location:
    Korea
    Balance:
    467Coins
    Ratings:
    +32 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF
    and I am using pCARS2 plugin 2.0.3.3
  4. Coop

    Coop New Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    27
    Location:
    England
    Balance:
    147Coins
    Ratings:
    +20 / 0 / -0
    Hi,

    It is happening to me & others too. I was advised that it is giving the option so that motion can be active during replays. It's nothing to worry about.
  5. armpit

    armpit Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    127
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    SC, USA
    Balance:
    256Coins
    Ratings:
    +132 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    I'm seeing this, too. After a single short session of only a couple races, I quit the game and I see this.

    upload_2017-9-26_23-0-40.png
  6. PIM1

    PIM1 VR Racer

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    93
    Occupation:
    Fitness Instructor
    Location:
    United Kingdom
    Balance:
    180Coins
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, SCN6, Motion platform
    Yep I have it too very annoying.
  7. tadythefish

    tadythefish Active Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    148
    Occupation:
    Process automation engineer
    Location:
    Slovenia
    Balance:
    694Coins
    Ratings:
    +95 / 1 / -0
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, Arduino
    Same here pCARS1