1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
  1. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    salve a tutti e grazie per avermi accettato qualcuno puo' aiutarmi ho un vecchio simulatore idraulico che non riesco piu' a far funzionare con il suo pc win95 si puo' sostituire con un xp e una piattaforma come sim tool ?? grazie

    Google translate:
    hi to all and thanks for accepting me someone can 'help me I have an old hydraulic simulator that I can no longer' make work with his pc win95 can 'replace with an xp and a platform as a sim tool? thank you

    Last edited by a moderator: Apr 28, 2018
  2. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    We would need to know a lot more about what controls the sim. Can you please post pictures of any serial numbers, control boards and hardware.
  3. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    cao i numeri seriali non li ho visti quello che controlla le elettrovalvole dei pistoni e' un controllo numerico collegato ad un pc con presa seriale ma siccome non ho il pc volevo cambiare tutto il sistema software tenendo buono e utilizzando solo l'impianto idraulico
    [​IMG]

    Attached Files:

    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      203.5 KB
      Views:
      32
  4. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    cao i numeri seriali non li ho visti quello che controlla le elettrovalvole dei pistoni e' un controllo numerico collegato ad un pc con presa seriale ma siccome non ho il pc volevo cambiare tutto il sistema software tenendo buono e utilizzando solo l'impianto idraulico
    [​IMG]

    Attached Files:

    • 2.jpg
      2.jpg
      File size:
      194.4 KB
      Views:
      30
  5. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Please be aware that you can dual language post but it is part of the Forum Rules that you also include English, doing so via Google Translate is fine: https://www.xsimulator.net/community/threads/forum-rules.9527/

    We have bi-lingual speakers from many different language groups so if Google Translate really messes it up they can help clarify what was intended.

    You can edit your own posts to add translations: https://www.xsimulator.net/community/faq/edit-your-own-posts.235/

    More information is needed about the hardware. Perhaps you could contact the company for details: http://www.fxsimulation.com/html/specifications.html
  6. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    ciao volevo ringraziarti tantissimo sono riuscito a contattare l'azienda e mi fornira' il pc e cn ed ho' scoperto che e' una azienda inglese ma a suo tempo era stato venduto da una di lucca -it che non esiste piu e non ero riuscito a trovare niente tutta via avrei un altra cosa da chiederti ho' un altro simulatore della simuline che vorrei provare a cambiare gioco mi potresti aiutare ancora? grazie
  7. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    • Agree Agree x 1
    • Friendly Friendly x 1
  8. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    I apologize hello I wanted to thank you so much I managed to contact the company and I will provide 'pc and cn and I' discovered that it is an English company but at the time it was sold by a lucca -it that no longer exists and not I could not find anything else I would have another thing to ask you 'I have another simulator simulator that I would try to change game could you help me yet? thank you
  9. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
  10. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    Traduco tutto perché ho fatto un po 'di casino
    ciao volevo ringraziarti così tanto che sono riuscito a contattare l'azienda e mi forniranno il 'pc e cn - ed ho scoperto che è un'azienda inglese ma a suo tempo era stato venduto da una di lucca (it) che non esiste più - avrei un'altra cosa da chiederti 'Ho un altro simulatore della simuline che vorrei provere a cambiare gioco potresti aiutarmi? grazie



    I translate everything because I did a bit of mess
    hello I wanted to thank you so much that I managed to contact the company and provide me with the 'pc and cn - and I found out that it is an English company but at the time it was sold by one of Lucca (it) that no longer exists - I would have another thing to ask 'I have another simulator (simuline) that I would try to change the game could you help me? thank you
  11. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    [QUOTE = "noorbeast, post: 155689, membro: 10786"] Dalle specifiche è 3 fasi, quindi come punto di partenza dare un'occhiata alle domande frequenti su SimTools 3: https://www.xsimulator.net/community/ faq / vfds-and-3phase-motors.9 / category [/ QUOTE]


    un altro piacere da chiederti Ho un altro simulatore della simulazione che vorrei provere a cambiare gioco potresti aiutarmi? Grazie

    hello I would have another pleasure to ask you I have another simulation simulator that I would like to try to change game could you help me? thank you
  12. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    I am not sure what you mean, can you please explain a bit more.
  13. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    [QUOTE = "noorbeast, post: 155980, membro: 10786"] Non sono sicuro di cosa intendi, puoi spiegarci un po 'di più. [/ QUOTE]

    vorrei cambiare tipo di gioco con uno piu' recente


    I would like to change the type of game with a more recent one

    Attached Files:

  14. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator SimTools 2.0 Beta Tester

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    10,553
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    84,164Coins
    Ratings:
    +7,102 / 33 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    You would have to figure out how to interface the hardware with SimTools.
    Last edited: May 11, 2018
  15. ivanaurelio

    ivanaurelio New Member

    Joined:
    Apr 28, 2018
    Messages:
    9
    Location:
    1
    Balance:
    74Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    Motion platform
    l'hardware sembra abbastanza semplice ci sono tre controller che comandano tre motori sanyo denky dovrei trovare gli ip dei controller

    the hardware seems simple enough there are three controllers that command three sanyo denky engines I should find the ip of the controllers

Share This Page