1. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Now a Download Plan!
  2. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  3. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant. Do not follow these rules can lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
    Are you a company? Read our company rules

Question Help me please, What's Wrong with my SMC3 settings and mecanikal?

Discussion in 'Breaking News' started by Arta Yasa, Oct 14, 2021 at 03:51.

  1. Arta Yasa

    Arta Yasa Member

    Joined:
    Jan 27, 2021
    Messages:
    107
    Balance:
    499Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF
    Hi sir, what's wrong with my settings, if the rig is without me, the feedback is the same as the target. But if I sit on the rig, the feedback is not the same as the target sir. It's because of the ratio of the pulley to the pot sir??? because before I installed it directly on the axle of the motor, and I also noticed that the movement of the motor was a bit slow unlike before. or i have to change the pot to hall sensor?? I'm really confused about it or because I use a 13A 24v psu, while 1 motor is 250w. but before it was fine. anyone please help me thank you. attached photo.

    Attached Files:

  2. Ads Master

    Ads Master

    Balance:
    Coins
    Ratings:
    +0 / 0 / -0