1. Hundreds of coffees, endless nights of debugging and coding, and countless feedback by our beta testers led to this new major release. SimTools 2.4 is probably the version with the most upgrades and improvements in a single release ever. Look at everything Dustin has included:
    SimTools 2.4 all features.
    Dismiss Notice
  2. For downloading SimTools plugins you need a Download Package. Get it with virtual coins that you receive for forum activity or Buy Download Package - We have a zero Spam tolerance so read our forum rules first.

    Buy Download Package Now!
  3. Do not try to cheat our system and do not post an unnecessary amount of useless posts only to earn credits here. We have a zero spam tolerance policy and this will cause a ban of your user account. Otherwise we wish you a pleasant stay here! Read the forum rules
  4. We have a few rules which you need to read and accept before posting anything here! Following these rules will keep the forum clean and your stay pleasant here. Do not following these rules will lead to permanent exclusion from this website: Read the forum rules.
value1

condor The Competition Soaring Simulator Plugin 2.0.1.1

SimTools plugin for condor The Competition Soaring Simulator

  1. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,109
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    6,983Coins
    Ratings:
    +3,043 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    value1 submitted a new resource:

    condor The Competition Soaring Simulator Plugin - SimTools plugin for condor The Competition Soaring Simulator

    Read more about this resource...
    • Like Like x 1
  2. Historiker

    Historiker Dramamine Adict Staff Member Moderator Gold Contributor

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    1,866
    Occupation:
    Teacher/Cabinet Maker
    Location:
    Michigan USA
    Balance:
    9,556Coins
    Ratings:
    +1,752 / 12 / -1
    My Motion Simulator:
    DC motor, Arduino, Motion platform, 6DOF
    You were and are still my Hero Value1! Excellent!
    • Like Like x 1
  3. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,109
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    6,983Coins
    Ratings:
    +3,043 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    value1 updated condor The Competition Soaring Simulator Plugin with a new update entry:

    Update to include GameVibe support
    Read the rest of this update entry...
    • Winner Winner x 2
    • Like Like x 1
  4. ClubVueloUPM

    ClubVueloUPM New Member

    Joined:
    Oct 11, 2018
    Messages:
    9
    Occupation:
    Students
    Location:
    Madrid
    Balance:
    80Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Hello! we are unable to patch the condor, as we try using the game manager it show a message saying game did not patch? and nothing on the directory changes.
    Does simtools use the known udp.ini (enable=1, etc) to obtain the data or it writes anything on the condor directory?

    Thanks
  5. noorbeast

    noorbeast VR - The Next Generation Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    13,153
    Occupation:
    Innovative tech specialist for NGOs
    Location:
    St Helens, Tasmania, Australia
    Balance:
    100,065Coins
    Ratings:
    +8,339 / 42 / -2
    My Motion Simulator:
    3DOF, DC motor, JRK
    Perhaps @value1 can advise.
  6. ClubVueloUPM

    ClubVueloUPM New Member

    Joined:
    Oct 11, 2018
    Messages:
    9
    Occupation:
    Students
    Location:
    Madrid
    Balance:
    80Coins
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, Arduino
    Problem solved, we simply created an archive named Condor.cfg (following the example of live for speed) on AppData\Local\SimTools\GameManager\GamePathSaves with the Condor path on it and changed the port on Condor/UDP.ini to the one showed on the Profile Editor of the Game Manager.
    • Like Like x 1
    • Winner Winner x 1
  7. value1

    value1 Nerd Staff Member Moderator SimAxe Beta Tester SimTools Developer Gold Contributor

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,109
    Location:
    Zug, Switzerland
    Balance:
    6,983Coins
    Ratings:
    +3,043 / 11 / -1
    My Motion Simulator:
    2DOF, DC motor, JRK, Joyrider
    During patching GameManager should create a file UDP.ini in the Condor2 subdirectoy …\Condor2\Settings with the following content:
    Code:
    [General]
    Enabled=1
    [Connection]
    Host=127.0.0.1
    Port=4123
    [Misc]
    SendIntervalMs=17
    ExtendedData=0
    LogToFile=0
    
    • Like Like x 2